در جریان سفر حجتالاسلام والمسلمین محمودی، مدیر حوزه علمیه استان فارس، به شهرستان زریندشت، وی پس از زیارت قبور مطهر شهدای گمنام، در دفتر امام جمعه این شهرستان با حجتالاسلام والمسلمین دروندپور امام جمعه حاجیآباد، حجتالاسلام والمسلمین سید مومنیتبار امام جمعه شهرپیر، حجتالاسلام والمسلمین تندگام امام جمعه بوانات، همچنین اساتید و کادر مدرسه علمیه مهدیه فاطمیه دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، حجتالاسلام والمسلمین محمودی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید خدمت، آیتالله رئیسی، گفت: شهید رئیسی یکی از خادمان مخلص ملت بود و حضور گسترده اقشار مختلف مردم در مراسم تشییع ایشان، گواهی بر محبوبیت و خدمت صادقانهاش بود. وی افزود: قرآن کریم به ما میآموزد که خدمت به خلق، مایه عزت و برطرفکننده اندوه است و ما نیز باید در مسیر شهدا گام برداریم. او بر لزوم حفظ وحدت میان طلاب و روحانیت تأکید کرد و از زحمات حجتالاسلام والمسلمین چمانه، مدیر مدرسه علمیه زریندشت، بهدلیل تلاش در فعالسازی حوزه این شهرستان، صمیمانه تقدیر نمود.
در ابتدای این دیدار، حجتالاسلام والمسلمین دروندپور ضمن خوشآمدگویی به میهمانان، بیان کرد: فعالیت حوزه علمیه در دو بخش تعریف میشود؛ نخست کسب علم و دانش به عنوان «علم دراسه» و دوم ایفای نقش اجتماعی و تربیتی به عنوان «علمالوراثه». وی تصریح کرد: طلاب باید در مرحله اول به تهذیب نفس بپردازند تا بتوانند دیگران را نیز به سوی خودسازی و اصلاح هدایت کنند.