از ضرورت شناخت تهدیدات فرهنگی تا لزوم بهره گیری مبلغان از فضای مجازی

همایش آموزشی مبلغان طرح هجرت استان فارس صبح امروز با حضور مدیر حوزه علمیه فارس و تولیت حرم شاهچراغ(ع) در شبستان امام خمینی(ره) حرم احمد ابن موسی(ع) شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه استان فارس همایش آموزشی مبلغان طرح هجرت استان فارس صبح امروز با حضور حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا محمودی مدیر حوزه علمیه فارس و حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری تولیت حرم شاهچراغ(ع) در شبستان امام خمینی(ره) حرم احمد ابن موسی(ع) شیراز برگزار شد.

از ضرورت شناخت تهدیدات فرهنگی تا لزوم بهره گیری مبلغان از فضای مجازی

لزوم بهره گیری مبلغان از فرصت های فضای مجازی برای اشاعه اندیشه اسلامی

مدیر حوزه علمیه فارس در همایش با اشاره به فرصت ها و تهدید های فضای مجازی گفت: امروز فضای مجازی با اتصال به یک شبکه وسیع از اطلاعات و داده ها فرصتی بسیار عظیم و گسترده ایجاد نموده است و ضرورت دارد مبلغین دینی از ظرفیت های فضای مجازی در جهت ترویج و اشاعه اندیشه های اسلامی استفاده کنند.

وی افزود: در کنار فرصت‌هایی که فضای مجازی ایجاد نموده است باید به تهدیدهای آن نیز در بعد فردی و اجتماعی توجه داشت و از آنجا که در فضای مجازی با تکثر آرا و نظرات مواجه هستیم اگر فرد دست مایه قوی اعتقادی نداشته باشد مورد تهدید قرار می‌گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین محمودی اظهار داشت: ورود بدون هدف گذاری از پیش تعیین شده به فضای مجازی می‌تواند موجب اختلالات اجتماعی شود و برای مقابله با تهدیداتی که فضای مجازی ایجاد کرده است باید آموزش‌های استفاده صحیح از فناوری ارتباطات برنامه ریزی شود.

مدیر حوزه علمیه فارس تاکیدکرد: متاسفانه قوانین مناسبی برای کنترل و هدایت فضای مجازی ندارد و ضرورت دارد مسئولین با تدوین قوانین صحیح و مناسب از هرج و مرج در فضای مجازی جلوگیری کنند.

از ضرورت شناخت تهدیدات فرهنگی تا لزوم بهره گیری مبلغان از فضای مجازی

مبلغان در خط مقدم جبهه فرهنگی قرار دارند/لزوم شناخت تهدیدات فرهنگی

حجت الاسلام والمسلمین کلانتری در این همایش گفت: یکی از الزامات مبلغان دینی این است که روش‌های جدید و درست برای ارتباط گیری و انتقال مفاهیم اعتقادی به نسل جدید را کشف نمایند.

وی افزود: مبلغین باید اصلی ترین مسائل روز فرهنگی را شناسایی کرده و بدانند که دشمن از چه نقطه و از چه میدانی در حال نفوذ است و با تهدیدات فرهنگی دشمن مقابله کنند و لازم است درنشست های مبلغین مسائل مهم فرهنگی مورد بررسی قرار گیرد.

تولیت حرم شاهچراغ(ع) اظهارداشت: در عصر امروز که با بمباران تبلیغی و رسانه ای دشمنان مواجه هستیم تشخیص حق از باطل بسیار دشوار است و همچنین یکی از چالش‌های اصلی برای افراد حجم بالای اخبار و اطلاعات است و همین تکثر داده‌ها در ذهن مخاطب موجب سردرگمی می شود.

وی یادآورشد: امروز گردان های سایبری مستکبران و قدرت هایی که فضای مجازی را در اختیار دارند به دنبال هجمه فرهنگی و ضربه زدن به اعتقادات مردم هستند از این رو لازم است تهدیدات دشمن در جنگ نرم مطرح شود تا اولویت‌ها مورد غفلت قرار نگیرد.

حجت الاسلام والمسلمین کلانتری به حضور گسترده مبلغان طرح هجرت سراسر شهرستان های فارس در این همایش اشاره کرد و گفت: مبلغین و روحانیون در خط مقدم جبهه فرهنگی قرار دارند و این گردهمایی‌ها یک مانور با شکوه است که موجب ناامیدی دشمنان می‌گردد.

وی تاکید کرد: مبلغان برای آنکه بتوانند در مقابل تهدیدات و شبهاتی که دشمنان وارد می‌کنند پاسخ مناسب داشته باشد باید علم و معرفت دینی را در خود تقویت کنند.

از ضرورت شناخت تهدیدات فرهنگی تا لزوم بهره گیری مبلغان از فضای مجازی

منبر هنوز قوی ترین رسانه است

حجت الاسلام رئیسی زاده مدیر موسسه امیر بیان فارس در همایش گفت: بعد از فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت تبلیغ و جهاد تبیین، باید در عرصه تبلیغ تحولی ایجاد شود و با قدرت بیشتر و مضاعف به سمت افق های ترسیم شده حرکت نمائیم.

وی افزود: جهادگران عرصه تبلیغ باید به بیانیه گام دوم انقلاب برای حرکت به سمت تمدن بزرگ اسلامی عنایت داشته باشند.

حجت الاسلام رئیسی زاده تاکید کرد: هنوز قوی‌ترین رسانه است و تبلیغ باید موجب نا امیدی دشمنان گردد و برای دوستان امید آفرین باشد.

 

لینک کوتاه مطلب:

https://fars.ismc.ir/?p=1941

مطالب دیگر

نظرات