بررسی مسائل کلان و راهبردی حوزه علمیه فارس در نشست با آیت‌الله فرخ‌فال

حجت‌الاسلام والمسلمین محمودی مدیر حوزه علمیه استان فارس در سفر به شهر مقدس قم با آیت‌الله فرخ‌فال قائم‌مقام مدیر حوزه‌های علمیه کشور دیدار و پیرامون مسائل کلان و راهبردی حوزه علمیه فارس گفت‌وگو کرد.
این دیدار که با هدف بررسی آخرین وضعیت آموزشی، پژوهشی و زیرساختی حوزه‌های علمیه استان فارس برگزار شد، بر ضرورت هم‌افزایی بیشتر میان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور و مدیریت استانی تاکید گردید.
تاکید بر نقشه راه توسعه و اعتلای حوزه علمیه فارس
حجت‌الاسلام والمسلمین محمودی در این نشست، گزارشی جامع از عملکرد حوزه‌های علمیه استان فارس در بخش‌های مختلف ارائه کرد.
 وی با بیان اینکه نقشه راه توسعه حوزوی در این استان با جدیت در حال اجراست، اظهار داشت: حوزه علمیه فارس با تکیه بر ظرفیت‌های نخبگانی و اساتید فرهیخته، در سال‌های اخیر دستاوردهای چشمگیری در عرصه‌های علمی و پژوهشی به ثبت رسانده است.
مدیر حوزه علمیه فارس خاطرنشان کرد: ما تلاش کرده‌ایم با نهادینه‌سازی فرهنگ تحقیق و پژوهش، مسیر تولید علم و تقویت فعالیت‌های علمی طلاب را هموارتر کنیم و خوشبختانه امروز شاهد رشد شاخص‌های علمی در مدارس استان هستیم.
تقدیر از نقش‌آفرینی حوزه فارس در تربیت طلاب تراز
آیت‌الله فرخ‌فال نیز در این دیدار ضمن استماع گزارش‌های ارائه‌شده، از پویایی و اهتمام مدیریت حوزه علمیه فارس تقدیر کرد. وی با اشاره به جایگاه تاریخی و علمی استان فارس در تمدن اسلامی، تصریح کرد:اقداماتی که در سطح حوزه علمیه استان فارس در راستای تربیت طلاب فاضل، انقلابی و متعهد صورت گرفته، بسیار ارزشمند و شایسته تقدیر است.
وی افزود: تربیت نیروی انسانی کارآمد برای نظام اسلامی از اولویت‌های اصلی حوزه‌های علمیه است و استمرار این مسیر می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای سطح علمی و تربیتی حوزه‌های علمیه در سطح ملی ایفا کند.
در ادامه این نشست، دو طرف پیرامون چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی حوزه‌های علمیه فارس از جمله وضعیت معیشتی طلاب، تأمین زیرساخت‌های فیزیکی مدارس علمیه و توسعه دوره‌های تخصصی بحث و تبادل نظر کردند.
همچنین مقرر شد هماهنگی‌های لازم جهت اجرای طرح‌های کلان توسعه آموزشی در حوزه‌های علمیه این استان با حمایت مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور تداوم یابد.
این دیدار بر اراده مدیریت حوزه علمیه استان فارس برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های ملی و تقویت بنیه علمی طلاب تاکید داشت.

لینک کوتاه مطلب:

https://fars.ismc.ir/?p=5619

مطالب دیگر

نظرات